Pikahaku   laajennettu haku »
Lue ja osaa - Readme.fi
Hakemisto
Kotisivulle
Kirjahaku

Tietokirjat
Yrityskirjat
Sarjakuvat & Fiktio
Digi-kirjat
IT-kirjat
Lapset & Nuoret

Uutuudet
Tulossa
Media
INFO
Yritys
Yhteystiedot
Tilauskirjat
Töitä tarjolla
Mistä ostaa?
Ohjeet
Yritykset ja yhteisöt
Verkkokaupat

Email palvelu@readme.fi

Minun kirjani - Ystäväkirja


Hollo, Riikka , Päiväniemi, Mari

Kustantaja: Readme.fi
Ilmoitettu julkaisupäivä/vuosi: 02.2018
ISBN: 9789523215658
Sivuja: 224
Tuotemuoto: Kovakantinen, sidottu tai koteloitu

Kirjojamme voi tilata useista eri verkkokaupoista kuten www.adlibris.com/fi sekä www.suomalainen.com, www.booky.fi, www.akateeminen.com, www.cdon.fi/kirjat, www.prisma.fi, www.sokos.fi, www.citymarket.fi, www.info.fi ja www.karkkainen.com tai hyvinvarustetuista kirjakaupoista.
Esittely

Muistatko lapsuuden ystäväkirjat? Kuka oli sinun paras kaverisi? Entä nyt aikuisena, oletko ystävä itsellesi?

Kädessäsi on erilainen ystäväkirja. Sen tarkoituksena on auttaa sinua tutustumaan elämäsi tärkeimpään ihmiseen: Sinuun itseesi. Voisitko olla itsesi paras ystävä?

Kirja ei ole nopein tie onneen tai avain hyvään oloon. Se herättelee, haastaa ja tarjoilee asioille uusia näkökulmia. Kirja toimii kannustimena silloin, kun seuraavan askeleen ottaminen tuntuu hankalalta. Se lyö jarrut pohjaan liian kovissa kaarteissa.
Uskalla heittäytyä tutustumisen suloiseen virtaan – löydä ystävä itsestäsi.

Matkalla itseen voi väsyä ja ärsyyntyäkin, mutta anna tunteiden tulla sellaisina kuin ne tulevat. Anna itsellesi mahdollisuus kokea ja oppia uutta. Uskalla kaataa kuppi nurin ja tarkastella sen sisältöä. Tee rehellisiä valintoja ja rohkene luopua turhista uskomuksista sekä painolasteista. Sinä et tarvitse niitä.

Riikka Hollo ja Mari Päiväniemi:
Vaativassa ja yltäkylläisessä maailmassa on helppo päästää irti rohkeudesta olla oman elämänsä asiantuntija. Elämme runsauden pulassa, joka hyvinvoinnin sijaan lisää riittämättömyyden tunnetta ja yksinäisyyttä. Liikaa sitä ja pursuavan paljon tätä, suorittamista, tyytymättömyyttä, vaatimuksia ulkopuolelta, mutta ennen kaikkea itseltä.

Kaikessa hälinässä on helppo unohtaa itsensä, juuret. Unohtaa, että vähemmän on enemmän. Unohtaa, että riittävän hyvä on riittävää. Unohtaa, että arki on parasta. Unohtaa leikkiä. Unohtaa, että on itsensä paras ystävä.

Kirjoittajat haastoivat itsensä pohtimaan arvoja ja uskomuksia, joita monet kantavat mukanaan. Ne toistuvat ihmisten puheissa niin kahvipöytäkeskusteluissa, somepäivityksissä kuin työssä ihmisten parissa.

Riittämättömyys. Vertailu. Syyllisyys. Hyväksytyksi tuleminen. Yksinäisyys. Itsetuntemuksen puute. Suorittaminen, loputon suorittaminen. Kuinka paljon ne vievät energiaa ja estävät elämästä?

Toimittaja, LCF Life Coach® Riikka Hollo on työssään tavannut, haastatellut ja keskustellut hyvin erilaisten ihmisten ja asiantuntijoiden kanssa. Hän on nähnyt ajan vaatimusten kasvun sekä kanssaihmisten elämän monenlaiset kipukohdat. Nämä kohtaamiset ovat lähtökohta sille, että tämä kirja on nyt kädessäsi.

Kätilö Mari Päiväniemi on saanut kohdata työssään ihmisiä haavoittuvana ja arkana, mutta myös avoimena. Terapeuttisissa keskusteluissa Päiväniemi ei arkaile kysyä, pysähtyä kuuntelemaan, aistimaan ja katsomaan ihmistä silmiin.

Kirjoittajien yhteistyö alkoi hedelmällisen artikkeliyhteistyön luonnollisena jatkumona, Hollon haastatellessa Päiväniemeä ja yhteisten mielenkiinnon kohteiden löytyessä kuin itsestään. Riikka ja Mari ovat nelikymppisiä yrittäjiä ja äitejä, jotka pyrkivät säilyttämään uteliaisuutensa ja lapsenmielisyytensä läpi elämän. Kiitollisuus – elämän vastoinkäymisistä huolimatta – ja rohkeus elää, yhdistävät kirjoittajakaksikkoa, jolle jokainen päivä on seikkailu.
Tilaa tämä tuote adlibris.com/fi:n verkkokaupasta: www.adlibris.com/fi

Lähetä tätä tuotetta koskeva tiedustelu:

» Minun kirjani - Ystäväkirja

 
www.readme.fi